Det synes vi

Vi vil ikke sælge hvad som helst. Vi vil sælge dét, I har brug for - hverken mere eller mindre - med en hurtig og sikker levering.

Et lille firma med stort lager
Vi kan sikre hurtig leverance, fordi vi har så mange varer på lager indenfor stålplader og coils, som vi hurtigt kan sende af sted. Vores kapacitet er derfor din sikkerhed for at kunne få ønskede materialer på rekordtid.

Denne leveringssikkerhed gælder både standard- og specialvarer.

… og stort netværk
Skulle vi alligevel løbe ind i forespørgsler på materialer, vi ikke fører på eget lager, så kan vi hurtigt skaffe det ønskede gennem vores netværk af samarbejdspartnere i europæiske handelshuse og lagre.

Prisen er vigtig
Sådan er det selvfølgelig for alle kunder. Vi bruger derfor tid og kræfter på at finde gode produkter til fordelagtige priser, og med vores store omsætning kan vi hjemtage til særdeles gode priser.
Når vi har skaffet særligt gode partier, sælger vi til specielle tilbudspriser – hold øje med dem. Vi har nye tilbud hver uge.

Tæt på dine behov
Vores hovedafdelinger ligger i Vejle og Jelling. Og som service for vore kunder i det østlige Danmark har vi desuden salgs- og servicekontor på Sjælland.