Om Palle Iversen A/S

Personlig service, faglig kompetence og gode priser
– det er de værdier, vi har bygget vores virksomhed på, og på det grundlag kan vi tilbyde den bedste service til vore kunder.

Velkommen til et lille, stort firma

Personlig kontakt
Hos os møder du dygtige, erfarne medarbejdere, som tager hånd om netop din opgave. Her kommer ingen til at hænge i lange telefonkøer eller flagre anonymt fra hånd til hånd.

Den første, du møder hos os, tager hånd om din forespørgsel og sørger for, at du får kontakt til rette fagmand. Din kontaktperson er altid den samme, fordi vi lægger stor vægt på det personlige kendskab til vore kunder.

Vi ved, hvad vi har med at gøre
Faglig ekspertise kommer af erfaring, og vores medarbejdere er en stærk og stabil stab af dygtige, erfarne fagfolk, som koncentrerer sig om kerneopgaven: at give den bedste service til alle kunder. Hver gang.

Det sikrer vi ved, at du altid møder den, der har bedst forstand på din opgave. Det gælder for både store og små kunder. Derfor kan vi give dig hurtige og præcise svar på dine forespørgsler. Og vi ved så meget om både vore kunder og vores marked, at vi kan give gode og fordelagtige tilbud på næsten alle forespørgsler.